Αυτό Που Κάνουμε

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η KTV είναι μια εγγεγραμμένη εταιρεία στην Κύπρο με ιδέες παγκόσμιας κλάσης και την πρόβλεψη για τη δημιουργία κομψών λύσεων. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη βιώσιμης γεωργίας, κηπουρικής, παραγωγής ενέργειας, τοπικής απασχόλησης και διαχείρισης πολύτιμων πόρων όπως το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια. Και όλα αυτά συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση των αγροτικών κοινοτήτων, των δεξιοτήτων τους και των οικονομιών τους.

Η εταιρεία μας παράγει Biochar, ένα μοναδικό προϊόν με σημαντικά ευεργετικές ιδιότητες που βοηθούν στην αποστολή μας. Αυτές οι ιδιότητες περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλής βελτίωση εδάφους και τροποποίηση
  • Λύσεις αποβλήτων από ανανεώσιμες πηγές
  • Υψηλή προσρόφηση νερού, χημικών ουσιών και λιπαρών ουσιών
  • Αποτελεσματική διήθηση αέρα και νερού
  • Αποθήκευση δέσμευσης άνθρακα
  • Οσμή Ελαχιστοποίηση
Κύπριοι κάδοι Golden Char
Ένα από τα προϊόντα μας, η Κύπρος Golden Char.

Το προϊόν μας προέρχεται από την εκκαθάριση δημοτικών, χωρικών και δασικών ξυλείας και αποβλήτων μπαμπού που συλλέγουμε ως μέρος των υπηρεσιών μας προς την κοινότητα. Βοηθώντας να αποτρέψουμε τις επικίνδυνες δασικές πυρκαγιές και την επιστροφή των κοίλων ποταμών στον φυσικό τους βιότοπο δημιουργούμε ένα σύστημα διαχείρισης ανανεώσιμων αποβλήτων που ενεργεί ενεργά προς την κατεύθυνση του στόχου μας για μια καθαρότερη, πιο πράσινη Κύπρος.

Απορρίπτεται ξύλο στο πεζοδρόμιο
Δάση αποβλήτων

Ο στόχος μας για το μέλλον είναι η χρήση μιας ανανεώσιμης προσφοράς πρώτων υλών κατά τη διαχείριση ενός περιβαλλοντικά αποτυπωμένου αποτυπώματος. Στόχος μας είναι να παράγουμε με κερδοφόρο και βιώσιμο τρόπο:

Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια

8.000 Mw καθαρής, πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας μηδενικής εκπομπής μπορεί να παραχθεί σε ετήσια βάση.

Βιοανθρακας

1.500 τόνους ετησίως για την Biochar, το λίπασμα, βελτιωτικό εδάφους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις γεωργικές και κηπευτικές βιομηχανίες.

Πράσινη ενέργεια θερμότητας

Επαρκής πράσινη ενέργεια θερμότητας και προϊόντα θέρμανσης για ζεστά σπίτια και κηπευτικές εγκαταστάσεις σε απόσταση 10χλμ. Από το εργοστάσιό μας.

Αιθέρια Έλαια

Αποτελεσματικά στεγνώνει και θεραπεύει μια επιλογή ξυλείας για ξυλουργικές εργασίες και αιθέρια έλαια για τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και τον αρωματισμό.

Οι συνεργάτες μας

Όπως και οι κύριοι συνεργάτες μας παραπάνω, είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε με πολλά κυπριακά χωριά / κοινότητες στη Σόλεα, τη Μαραθάσα, την Τυλλία και Pitsillia περιοχές, καθώς και σε συνδυασμό με Δήμοι Λευκωσίας.

 

Ετοιμαστείτε για ένα νέο
Business Adventure;

Ενδιαφέρεστε για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την πλήρη Έκθεση IM.