Αυτό Που Κάνουμε

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η KTV είναι Κυπριακη εταιρεία με Παγκοσμιες Καινοτομες ιδέες. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της Γεωργιας, προστασια του Περιβαλλοντος, παραγωγή Ενέργειας με Ανανεωσιμες Πηγες, διατηρηση των πολύτιμων πόρων μας, νερό, ενέργεια και καλο ευφορο εδαφος. Ολα αυτά συμβάλλοντας στην Αναζωογόνηση των Αγροτικών Κοινοτήτων, των δεξιοτήτων και οικονομιών τους.

Η εταιρεία μας παράγει ΒιοΑνθρακα (Biochar), ένα μοναδικό προϊόν με σημαντικά ευεργετικές ιδιότητες:

  • Ασφαλής Βελτίωσης του Εδάφος με Οργανικους Βιολογικους Τροπους
  • Λύσεις Αποβλήτων από Ανανεώσιμες Πηγές
  • Υψηλή Απορροφηση και Κατακρατηση Νερου και Χημικών και Λιπαρών Ουσιών
  • Αποτελεσματική Διαθεση Αέρα και Νερού
  • Αποθήκευση Δέσμευσης Ανθρακα
  • Ελαχιστοποίηση ολων των Οσμων
Κύπριοι κάδοι Golden Char
Ένα από τα προϊόντα μας, η Κύπρος Golden Char.

Ο ΒιοΑνρακας μας ειναι 100% Οργανικος και παραγεται απο καθαρα ξυλωδη αποβλητα - κλαδεματα, δασικη ξυλεια, καλαμιωνες που συλλέγουμε ως μέρος των υπηρεσιών μας προς τους Δημους και κοινότητες. Η συλλογη και διαχειρηση των αποβλητων αυτων βοηθα επισης στην αποτροπη δασικων πυρκαγιων. Ο καθαρισμος των κοιλων των ποταμών βοηθα στην επιστροφη των ποταμων στον φυσικό τους βιότοπο συμπληρωνοντας ετσι ολο το Οικοσυστημα διαχειρησης δασικων/Αγροτικων αποβλήτων με 100% Περιβαλλοντολογικων Οργανικων προπων. Στόχος μας : ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΠΡΟΣ.

Απορρίπτεται ξύλο στο πεζοδρόμιο
Δάση αποβλήτων

Ο στόχος μας για το μέλλον είναι η Ολικη Διαχειρηση Δασικων/Φυτικων/Αγροτικων αποβλητων με ενα Περιβανολογικο, Φυσικο τροπο. Η παραγωγη Οργανικων προιοντων με Καινοτομους μεθοδους και συναμα η ιδρηση νεων Καινοτομων Βιομηχανιων και Επιχειρησεων.

Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια

8.000 Mw καθαρής, πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας μπορει να παραχθει σε ετήσια βάση.

ΒιοΑνθρακας

1.500 τόνοι ετησίως του καλυτερου Εδαφοβελτιωτικου συμπληρωματος για γεωργια, κηπους, φυτωρια κτλ.

Πράσινη Θερμότητα

Η θερμικη ενεργεια που παραγεται απο την διαδικασια παραγωγης του ΒιοΑνθρακα ειναι επαρκης για να θερμανει/ψυξει σπίτια και εγκαταστάσεις σε απόσταση 10χλμ από το εργοστάσιό μας.

Ξυλεια Υψηλης Ποιοτητας, Kαπλαμάδες και Αιθέρια Ελαια

Αποτελεσματικά στεγνώνει και θεραπεύει μια επιλογή ξυλείας για ξυλουργικές εργασίες και αιθέρια έλαια για τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και τον αρωματισμό.

Οι συνεργάτες μας

Όπως και οι κύριοι συνεργάτες μας παραπάνω, είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε με πολλά κυπριακά χωριά / κοινότητες στη Σόλεα, τη Μαραθάσα, την Τυλλία και Pitsillia περιοχές, καθώς και σε συνδυασμό με Δήμοι Λευκωσίας.

 

Ετοιμαστείτε για ένα νέο
Business Adventure;

Ενδιαφέρεστε για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την πλήρη Έκθεση IM.