Περιβαλλοντικές Λύσεις

shutterstock_715142665LR

KTV Οργανικό Βιοκάνθρακας  παράγεται μόνο από βιομάζα όπως απόβλητα ξύλου, υπολείμματα καλλιεργειών και κλαδέματα δέντρων. To SmartChar έχει αναπτυχθεί ειδικά για περιβαλλοντική χρήση και προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό χημικό και πετρελαίο απορροφητικόπου μειώνει τον αντίκτυπο των πετρελαιοκηλίδων και των χημικών διαρροών που μπορεί να προκύψουν σε βιομηχανικές, γεωργικές και οικιακές περιοχές.
  • Ένα εξαιρετικά ισχυρό σύστημα αποθήκευσης δέσμευσης άνθρακα, -2 αποτρέποντας την είσοδο διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα συλλαμβάνοντας περίπου το 50% του άνθρακα από πυρόλυση βιομάζας.

 

Οι χρήσεις περιλαμβάνουν:

Επεξεργασία Νερού

Το SmartChar της KTV είναι μια ιδανική επεξεργασία για τα λύματα στη γεωργία ή τη βιομηχανία. Μόλις τα λύματα περάσουν από το SmartChar μπορούν να ανακυκλωθούν ή να αποφορτιστούν. Το SmartChar επιταχύνει, παρατείνει και ενισχύει τη βιολογική δραστηριότητα ζήτησης οξυγόνου από τα άλατα μέχρι τα ακατέργαστα λύματα και βελτιώνει επίσης τη χημική ζήτηση οξυγόνου και αφαιρεί τις φαινόλες.

Πετρέλαιο και Χημικός Καθαρισμός

Οι προσροφητικές ιδιότητες του SmartChar της KTV αναλύουν την γυαλάδα υδρογονανθράκων για να την κάνουν λιγότερο "κολλώδη" και να επιτρέψουν την ευκολότερη απομάκρυνση από τους βραχίονες πετρελαίου. Το SmartChar μας εφαρμόζεται ή πέφτει από ύψος πάνω από την κηλίδα και οι βραχίονες μπορούν στη συνέχεια να τραβήξουν εύκολα το λάδι. Σύμφωνα με το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο Kill Spill, οι τεχνολογίες του ΒιοΑνθρακου είναι πιο αποτελεσματικές από τις τρέχουσες τεχνολογίες που βασίζονται σε ένζυμα που χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό του πετρελαίου.

KTV Οργανικο Smartchar σε σύγκριση με άλλα προϊόντα σε δείγμα λυμάτων από τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων
KTV Οργανικο Smartchar σε σύγκριση με άλλα προϊόντα σε δείγμα λυμάτων από τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων