Μελλοντικά Έργα

Κοιτάζοντας περαιτέρω, η KTV θα εισαγάγει πρόσθετα προϊόντα και υπηρεσίες στην γκάμα της. Όλα αυτά θα παράγονται με βιώσιμο τρόπο χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και θα εκπληρώνουν τους στόχους μας για την ενίσχυση του περιβάλλοντος και της οικονομίας της Κύπρου προς όφελος του σήμερα και του αύριο.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παγκόσμια, εθνικά και τοπικά περιβάλλοντά μας, αυτά τα πρόσθετα προϊόντα θα ενταχθούν στην τρέχουσα σειρά των οργανικών βελτιωτικών εδάφους της KTV ως καθαρά, πράσινα προϊόντα και λύσεις.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε μια γρήγορη προεπισκόπηση των μελλοντικών μας έργων.

πυλώνας

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Καθαρή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει μηδενικές εκπομπές, είναι ένα παράδειγμα της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιήσουμε στο εργοστάσιό μας στην καρδιά του δάσους της Πάφου. Με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, έτοιμη να μεταφέρει την ενέργεια στο εθνικό δίκτυο της Κύπρου, η καθαρή ηλεκτρική ενέργεια θα ρέει από το εργοστάσιό μας παράγοντας ένα πολύ υγιές εισόδημα για την επιχείρησή μας και μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η θερμότητα είναι ένα χρησιμοποιήσιμο υποπροϊόν της λειτουργίας παραγωγής ενέργειας και αυτό θα διανεμηθεί σε τοπικά σπίτια, αγροκτήματα και εγκαταστάσεις καλλιέργειας. Αυτό θα μειώσει την εξάρτησή τους από άλλες λιγότερο καθαρές πηγές ενέργειας και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει επιπλέον έσοδα για την KTV.

μηχανήματα εργοστασίων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΚΙΩΝ

Μια ενοχλητική και καταστροφική ενόχληση στις ακτές μας μπορεί να μετατραπεί σε ενισχυτικό εδάφους πλούσιο σε κάλιο που εξοικονομεί νερό, μειώνει τη χημική χρήση και προάγει την ανάπτυξη των φυτών. 

 

 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΞΥΛΕΊΑ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΚΑΠΛΑΜΆΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΘΈΡΙΑ ΈΛΑΙΑ

Στηριζόμενοι στις δικές μας δεξιότητες και εμπειρία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ξύλου, θα διαθέτουμε μια σειρά από ξύλινα αποθέματα για τις βιομηχανίες κατασκευών και επίπλων. Οι αποτελεσματική και περιβαλλοντικά εστιασμένη πριονιστήρια και κόφτες καπλαμά μας θα μας επιτρέψουν να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην παροχή απασχόλησης και εσόδων στην τοπική περιοχή, ενισχύοντας παράλληλα και πάλι το δικό μας εισόδημα. 

Θα αντιμετωπίσουμε επίσης την αυξανόμενη ζήτηση από το εσωτερικό και το εξωτερικό για αιθέρια έλαια. Ο ιστότοπός μας θα έχει τη δυνατότητα να παράγει εμπορικά βιώσιμες ποσότητες χρησιμοποιώντας την καθαρή πηγή θερμότητας που θα αποστάζει αποτελεσματικά λάδια από βότανα, λουλούδια και ξηρούς καρπούς.

ξύλινες σανίδες