Μελλοντικά Έργα

Κοιτάζοντας περαιτέρω, η KTV θα εισαγάγει πρόσθετα προϊόντα και υπηρεσίες στην γκάμα της. Όλα αυτά θα παράγονται με βιώσιμο τρόπο χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και θα εκπληρώνουν τους στόχους μας για την ενίσχυση του περιβάλλοντος και της οικονομίας της Κύπρου προς όφελος του σήμερα και του αύριο.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παγκόσμια, εθνικά και τοπικά περιβάλλοντά μας, αυτά τα πρόσθετα προϊόντα θα ενταχθούν στην τρέχουσα σειρά των οργανικών βελτιωτικών εδάφους της KTV ως καθαρά, πράσινα προϊόντα και λύσεις.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα Mελλοντικά Μας Εργα.

πυλώνας

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η καθαρή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει μηδενικές εκπομπές είναι ένα παράδειγμα της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιήσουμε στο εργοστάσιό μας που βρίσκεται στην καρδιά του Δάσους Πάφου. Με έναν πρόθυμο πελάτη, δηλαδή την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, έτοιμη να πάρει την ενέργεια στο εθνικό δίκτυο της Κύπρου, περίπου 8.000 MW ετησίως χωρίς εκπομπές, θα ρέει καθαρή ηλεκτρική ενέργεια, παράγοντας ένα πολύ υγιές εισόδημα για την επιχείρησή μας και μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα .

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η θερμότητα είναι ένα χρήσιμο παραπροϊόν της ενέργειας παραγωγής ενέργειας μας και αυτό θα διανεμηθεί σε τοπικά σπίτια, αγροκτήματα και εγκαταστάσεις καλλιέργειας. Αυτό θα μειώσει την εξάρτησή τους από άλλες λιγότερο καθαρές πηγές ενέργειας και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει έσοδα για την KTV.

μηχανήματα εργοστασίων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΚΙΩΝ

Μια ενοχλητική και καταστροφική όχληση στις ακτές μας μπορεί να μετατραπεί σε ένα πλούσιο σε κάλιο προϊόν που εξοικονομεί νερό, μειώνει τη χημική χρήση και ενισχύει την ανάπτυξη των φυτών. 

 

 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΞΥΛΕΊΑ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΚΑΠΛΑΜΆΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΘΈΡΙΑ ΈΛΑΙΑ

Στηριζόμενοι στις δικές μας δεξιότητες και εμπειρία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ξύλου, θα διαθέτουμε μια σειρά από ξύλινα αποθέματα για τις βιομηχανίες κατασκευών και επίπλων. Οι αποτελεσματική και περιβαλλοντικά εστιασμένη πριονιστήρια και κόφτες καπλαμά μας θα μας επιτρέψουν να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην παροχή απασχόλησης και εσόδων στην τοπική περιοχή, ενισχύοντας παράλληλα και πάλι το δικό μας εισόδημα. 

Θα επιδιώξουμε επίσης να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση ενδοχώρα και το εξωτερικό για τα αιθέρια έλαια. Ο χωρος μας θα έχει τη δυνατότητα να παράγει εμπορικά βιώσιμες ποσότητες χρησιμοποιώντας την καθαρή πηγή θερμότητας που θα απομακρύνει αποτελεσματικά τα έλαια από βότανα, λουλούδια και ξηρούς καρπούς.

ξύλινες σανίδες