Προϊόντα θέρμανσης και θέρμανσης

Μηχανήματα φυτών

Τα καθαρά, πράσινα διαπιστευτήρια και οι καταλαβαίνωσες εμπορικές μας προοπτικές περιλαμβάνουν την αποφασιστικότητα να μην χάνουμε τίποτα και να χρησιμοποιούμε όλα τα υλικά με τους πιο έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους.

Η διαδικασία μας είναι τόσο αποτελεσματική και αποτελεσματική, ώστε να μην καταστρέφει τίποτε παράλληλα με τη δημιουργία μιας σειράς υποπροϊόντων που έχουν πολλαπλές χρήσεις και οφέλη. Εκτός από το λιγότερο που περιλαμβάνει προϊόντα θέρμανσης και θέρμανσης που θα προσφέρει στους γείτονές μας απίστευτα καθαρά και οικονομικά πλεονεκτήματα θέρμανσης. Με την εισαγωγή πρόσθετου εξοπλισμού, μπορούμε να παρέχουμε ακόμη και ψύξη για οικιακή ή εμπορική χρήση - τα συστήματα μας είναι τόσο ευέλικτα. 

Με τη διοχέτευση της πλεονάζουσας θερμότητας που παράγει το εργοστάσιό μας στις τοπικές κατοικίες, μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω τη ζωή πολλών οικογενειών και επιχειρήσεων στην περιοχή μας, ένα μεγάλο μέρος του επιχειρηματικού σχεδίου της KTV από την αρχή. 

Επιπλέον, η διαδικασία μας είναι τόσο αποτελεσματική, μπορούμε να προσφέρουμε θερμαντικές μπρικέτες που είναι εντελώς απαλλαγμένες από διοξείδιο του άνθρακα και έχουν περίπου δέκα φορές την ενεργειακή απόδοση καυσόξυλων, μια πηγή θερμότητας σε πολλά κυπριακά σπίτια.

Εκτιμούμε ότι ένα μέσο ορεινό σπίτι θα απαιτούσε μόνο περίπου 5 κιλά από τις μπρικέτες μας για την θέρμανση την εβδομάδα - δηλαδή περίπου το 10 τοις εκατό του κανονικού αποθέματος ξύλου που θα χρειαζόταν στη θέση του.

Αυτές οι μπρικέτες θα πωλούνται σύντομα και θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία σε αυτόν τον ιστότοπο.

βιομάζα μπρικέτες

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της KTV προς την τοπική κοινότητα, η KTV θα προσφέρει μπρικέτες Ελεύθερος των ηλικιωμένων που ζουν σε ορεινά χωριά. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πώς δίνουμε πίσω στην κοινότητα.