Η KTV Εισέρχεται στην Τοπική Κοινότητα

Συνάντηση της KTV με την τοπική κοινότητα στον Κάτω Πύργο
Ο αρχηγός του Κάτω Πύργου Νίκος Κλεάνθους

Προεδρος του Συμβουλίου, Νίκος Κλεάνθους

Σε μια δημόσια συνεδρίαση στην κοινοτική αίθουσα του Κάτω Πύργου το πρωί της Κυριακής, 5 Μαΐουth, Η KTV Green Enterprises υποδέχτηκε τους γείτονές τους ως τρόπο εισαγωγής της αποστολής τους στην περιοχή.

Η KTV ήταν πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Νίκο Κλεάνθους στην παρουσία και την έναρξη των εργασιών. Ιδιαίτερη σημασία είχε η παρουσία του Προέδρου του Κόμμα των Οικολογων Περιβαλλοντιστων Κύπρου κ. Γιώργου Περδίκη στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι.

Η KTV συνεργάστηκε στενά με το Κοινοτικό Συμβούλιο για να αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο κλιβάνου βιοανθρακα λίγο έξω από το

Προεδρος του Κινημα Οικολογων Περιβαλλοντιστων, Γιώργος Περδίκης

Προεδρος του Κινημα Οικολογων Περιβαλλοντιστων, Γιώργος Περδίκης

πόλη και έχουν ήδη απασχολήσει τέσσερις τοπικούς κατοίκους στην ομάδα τους. Ένα ακόμα οκτώ προσωπικό προγραμματίζεται καθώς η επιχείρηση επεκτείνεται και ξεκινάει η λειτουργία της δεύτερης μονάδας στον Κάμπο.

Το Πράσινο Κόμμα της Κύπρου είναι πολύ ευθυγραμμισμένο με την πρωτοβουλία της KTV, καθώς μοιράζονται πολλούς από τους ίδιους στόχους, όπως είναι ο καθαρισμός των ξύλινων ειδών, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιών, να βελτιστοποιηθεί η χρήση πολύτιμων και δαπανηρών υδάτινων πόρων και γενικά να βελτιωθεί η ποιότητα του εδάφους καταράτηση νερου.

Οι κάτοικοι που έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με τις εκπομπές από τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι κλιβάνες βιοανθρακα και οι μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, διαβεβαίωσεν ο διευθυντής πωλήσεων της KTV, Ντινος Κατσιης, ότι σε αντίθεση με πολλές άλλες βιομηχανικές διεργασίες, απελευθερώνονται μόνο υδρατμοί. Οι κλιβάνες και οι γεννήτριες τεχνολογίας αιχμής θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία βιοανθρακας και θα παράγουν μέχρι και 8000 MW καθαρού ηλεκτρισμού, επιτρέποντας παράλληλα να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα ουτε καπνός ουτε επιβλαβείς εκπομπές.

Διευθυντής Πωλήσεων KTV, Ντίνος Κάτσιης

Διευθυντής Πωλήσεων KTV, Ντίνος Κάτσιης

Η κα. Έφη Ξάνθου, η αντιπρόεδρος των Πρασίνων Κομματων που ήταν επίσης παρούσα, δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ των στόχων της KTV και εξέφρασε την υποστήριξή της για την πρωτοβουλία της εταιρείας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας μηδενικών εκπομπών, και άλλες φυτικές ύλες.

Η δημιουργία απασχόλησης συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση των αγροτικών οικονομιών της Κύπρου ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσε αποτελεσματικά τα απορρίμματα είναι πολύ στο επίκεντρο των επερχόμενων σχεδίων της KTV και όλη η ομάδα της KTV ήταν ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστούν το όραμά τους με τους γείτονές τους.

Ο διευθυντής πωλήσεων Ντινος πρόσθεσε: "Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε τόσους πολλούς κατοίκους να έρχονται μαζί μας για να μας συναντήσουν και να ακούσουν περισσότερα για την KTV. Ανυπομονούμε να ενημερώσουμε όλοι όλους, καθώς τα σχέδιά μας φτάνουν να υλοποιηθούν τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες ".

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε αρχικά το Μάιο του 2019.

elGreek
en_GBEnglish elGreek