Η Σειρα Μας Βιοανθρακα

Cyprus Golden Char

- Κατασκευάζονται από καλαμια, που συλλέγονται από πνιγμενα ποτάμια και εγκαταλελειμμένες εκτάσεις: Η εκκαθάριση των κοίλων ποταμών βελτιώνει την υγεία των ποταμών και των ρευμάτων που μπορούν να πνιγούν συνεχώς από αυτό το χωροκατακτητικό φυτό.

- Χρησιμοποιείται για γεωργικούς και κηπευτικούς σκοπούς για τη βελτίωση φυτών, λαχανικών και δέντρων: Το Βιοανθρακα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυξάνει ορισμένες αποδόσεις των καλλιεργειών μέχρι και 140% ενώ επιταχύνει την ανάπτυξη και την ωριμότητα.

- Τέλειος βελτιωτής εδάφους για όλους τους τύπους εδάφους μειώνοντας την ανάγκη για λιπάσματα, νερό, εντομοκτόνα και ζιζανιοκτόνα: Βοηθά τις ρίζες των φυτών στην απορρόφηση όλων των θρεπτικών ουσιών που χρειάζονται για ισχυρότερη ανάπτυξη, η οποία με τη σειρά της, βοηθά στην απάλυνση των εντόμων και παρασίτων και έτσι μειώνει τη χρήση χημικών ουσιών.

SmartChar

 - Κατασκευασμένο από Aκακια, ένα διεισδυτικό είδος που βρίσκεται σε πολλές Μεσογειακές χώρες.

 - Χρησιμοποιείται για χημικά και πετρελαιοκηλίδες: Πιο συνηθισμένα χρησιμοποιείται σε οδικά και θαλάσσια ατυχήματα όπως η διαρροή BP του Κόλπου του Μεξικού. Ο Βιοανθρακας ενεργεί ως προσροφητής των υδρογονανθράκων που υπάρχουν στο πετρέλαιο, επιτρέποντας την αυξημένη απόδοση στις εργασίες καθαρισμού.

 - Φίλτρα Αέρα και Νερού και Ελαχιστοποιητές Οσμής: Ο Βιοανθρακας έχει πολλές χρήσεις σε αυτόν τον τομέα. Ως σύστημα φιλτραρίσματος, αυτός ο βιοανθρακας αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τις οσμές από τον αέρα και το νερό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία δυσάρεστων μυρωδιών από την κτηνοτροφία που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

 

Τα οφέλη του Βιοανθρακα είναι εκτεταμένα και περιλαμβάνουν:

Κατακράτηση νερού μέχρι
%
στην κηπουρική
Αύξηση έως
%
στην απόδοση των καλλιεργειών
Μείωση μέχρι
%
σε χημικά λιπάσματα
Βελτίωση έως
%
της άμυνας των φυτών

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Ενδιαφέρεστε για μια αγορά χονδρικής; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!