Σχετικά Με Εμάς

Η KTV ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την παραγωγή λύσεων για ένα καθαρότερο, πιο πράσινο μέλλον για την Κύπρο. Με τη γνώση και την πρόβλεψη για την παραγωγή βιώσιμων λύσεων σε θέματα όπως η διαχείριση πολύτιμων υδάτινων πόρων και η μείωση της εξάρτησης από χημικά προϊόντα στην κηπουρική και τη γεωργία, παρέχουμε πραγματικές και λειτουργικές απαντήσεις. Στόχος μας είναι η μείωση των δασικών πυρκαγιών, η ανανέωση των ποταμών και η απομάκρυνση των απορριμμάτων από το χωριό και όλα αυτά, συμβάλλοντας παράλληλα στην αναζωογόνηση των τοπικών κοινοτήτων, των δεξιοτήτων τους και των οικονομιών τους.

Η λύση της KTV είναι να μετασχηματίσει αυτούς τους σπαταλημένους πόρους σε ένα εκλεπτυσμένο προϊόν ικανό να καταστήσει τον πλανήτη μας καλύτερο, παρέχοντας αποτελεσματική δέσμευση άνθρακα και αποθήκευση άνθρακα. Με τη χρήση βιοχαρίας, μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση, συντήρηση και διατήρηση ορισμένων από τα ωραιότερα βουνά, τα δάση και τις παραλίες της Κύπρου που απολαμβάνουμε κάθε χρόνο.

Γραφική θέα της Κύπρου
Γραφική θέα της Κύπρου.
Ένας από τους εγκατεστημένους κλιβάνους μας στην Αγκροποιία
Ένας από τους εγκατεστημένους κλιβάνους μας στην Αγκροκοπία.

Τα εργοστάσια παραγωγής μας στον Πύργο και την Αγροκήπια αξιοποιούν τεχνολογία αιχμής σε μια παραγωγική μονάδα που λειτουργεί καθαρά και αποτελεσματικά.

Οι κλιβανοι έχουν αποκτηθεί ειδικά από την KTV με σκοπό τη δημιουργία της γκάμας των βιοτεχνιών κηπουρικής, γεωργίας και βιομηχανίας. Ο κλίβανος που εμφανίζεται εδώ στην Αγροκηπια χρησιμοποιεί μια διαδικασία που είναι εξαιρετικά αποδοτική - η μόνη εκπομπή που παράγεται κατά τη χρήση της είναι αβλαβής υδρατμός, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Χωρίς να σπαταλάμε τίποτα, οι παραγωγικές μας διαδικασίες επιτρέπουν πολλά υποπροϊόντα, όπως πίσσα που χρησιμοποιείται στην υδατοστεγανότητα και την κατασκευή πλοίων και ξυδιού, ένα ιδιαίτερα περιζήτητο υγρό που χρησιμοποιείται στη μαυρίσματος, στο άρωμα bbq και στα λιπάσματα.

Ένα βιώσιμο, οργανικό προϊόν με περιβαλλοντικά οφέλη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στο KTV.

επιστήμονας του εδάφους που παρουσιάζει
οι γεωργοί ακούσουν μια παρουσίαση από τον συμβουλευτικό μας επιστήμονα

Ο συμβουλευτικός μας επιστημολόγος εξηγεί τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του βιοανθρακα στους τοπικούς αγρότες.

Συναντησε την Ομαδα

Ο Σκοπός μας - Για μια καθαρότερη, πράσινη Κύπρος!

Η ομάδα διαχείρισης αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνολόγους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων και διοίκησης, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρηση ικανοποιεί τους στόχους της, τόσο εμπορικά όσο και κοινωνικά. Η KTV θα ενισχύσει το τοπικό της περιβάλλον και τις κοινότητες μέσω μιας σειράς θετικών συμβολών στην οικονομία της Κύπρου.

John Kennedy
John Kennedy - Πρόεδρος

Πρόεδρος

John Kennedy

Με μεγάλη εμπειρία στην επένδυση και στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ο John φέρνει ένα εύρος εμπειρίας διαχείρισης που θα εξυπηρετεί με αξιοθαύμαστο τρόπο την KTV καθώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Το υπόβαθρό του στην πόλη του Λονδίνου και ως ιδρυτής του ταμείου χαρτοφυλακίου GSA Coral, παρέχει στον John μια βαθιά κατανόηση των κεφαλαιακών αναγκών μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης. Ο John είναι επίσης υπεύθυνος για το Ίδρυμα Plant a Tree Today, το οποίο προωθεί την αναδάσωση και τους αειφόρους δασικούς πόρους.

 

David Garnett
David Garnett - Διευθύνων Σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος

David Garnett

Ο David έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη λειτουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων στην Κύπρο, καθώς και ένα υπόβαθρο στον τομέα της κατασκευής και της ηλεκτρομηχανοργάνωσης. Ένας έμπειρος επιχειρηματικός διευθυντής, ο David είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την KTV και τον διευθύνοντα σύμβουλό της, επιβλέποντας τις εκτελεστικές λειτουργίες και την ομαλή κερδοφόρα λειτουργία της επιχείρησης. Είναι μακροχρόνιος κάτοικος Κύπρου και έχει δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με τις επιχειρηματικές και κοινωνικές κοινότητες του έθνους.

Ντίνος Κάτσης
Ντίνος Κατσής - Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων

Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων

Ντίνος Κάτσης

Ένας ειδικός τεχνολογίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με εκτεταμένη εμπειρία σε ολόκληρη την Ευρώπη όσον αφορά τις διεργασίες βιομάζας τόσο για την παραγωγή καυσίμων όσο και για την παραγωγή ενέργειας, ο Dinos είναι κάτοχος πτυχίου MSc στην ηλεκτρονική τεχνολογία και BSc στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική. Η τεχνογνωσία του στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας εκτείνεται σε όλα τα πεδία της τεχνολογίας φωτοβολταϊκών, ηλιακών θερμικών και ανεμογεννητριών στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Μαριάν Παπασολομωντος
Μαριάν Παπασολομωντος - Διευθυντής HR & Admin

Διευθυντής HR & Διοίκηση

Μαριάν Παπασολομωντος

Ενας έμπειρος και εξειδικευμένος διοικητικός ειδικός, η Marian εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των συστημάτων και των διαδικασιών της εταιρείας. Με σταθερό υπόβαθρο σε διάφορες βιομηχανίες, παρέχει στην εταιρεία τη διοικητική σταθερότητα που απαιτεί μια απασχολημένη και επιτυχημένη επιχείρηση καθώς επεκτείνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η Mαριαν είναι παθιασμένος με την αποστολή του KTV και μοιράζεται το όραμα και τον ενθουσιασμό της εταιρείας για την πραγματική συμβολή που μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον της Κύπρου.

Γιάννη Παπαϊωάννου
Γιάννης Παπαϊωάννου - Διευθυντής Πωλήσεων

Διευθυντής Πωλήσεων

Γιάννη Παπαϊωάννου

Η εμπειρία του στην τοπική και εθνική κυβέρνηση στην Κύπρο εξοπλίζει τον Γιάννη για να προσφέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο μια διορατικότητα και κατανόηση των κοινοτικών και πολιτικών ζητημάτων, καθώς επηρεάζουν μια αναπτυσσόμενη εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως η KTV. Ένα γνωστό πρόσωπο στη Λευκωσία, έδρα της Κυπριακής Κυβέρνησης, είναι επίσης γνωστό στις αγροτικές κοινότητες που θα συνεργαστούν και θα ωφεληθούν από την επιτυχία του KTV.

Εμίλιο Γεωργίου
Αιμιλίος Γεωργίου - Οικονομικος Διευθυντης

Οικονομικός Ελεγκτής

Αιμιλίος Γεωργίου

Ο Emilios ξεκίνησε την καριέρα του ως λογιστής στη βιομηχανία προεκτύπωσης. Το 2000 προσχώρησε σε εξέχοντα οργανισμό εισαγωγής και διανομής ως Chief Accountant και το 2005 δέχτηκε προσφορά από μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ευρώπη για τη θέση του CFO θυγατρικών. Το 2012 μετακόμισε στη Δυτική Αφρική για να ξεκινήσει ένα έργο εκκίνησης αεροπορικών εταιριών ως Οικονομικός Διευθυντής και το 2015 διορίστηκε Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκησης για την εκκίνηση νέων αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο. 

Προσωπικό της KTV

Χρησιμοποιούμε τοπικούς ανθρώπους, όπου αυτό είναι δυνατό, που με τη σειρά βοηθά τις κοινότητές τους. Ολο το προσωπικού μας είναι εξειδικευμένο τοπικά και υποστηρίζεται από το εξωτερικό για τον εντοπισμό και τη λήψη μέτρων προς όφελος μεμονωμένων δέντρων ή μεγάλων δασωμένων περιοχών είτε για έλεγχο ασθενειών, επίθεση εντόμων ή πρόληψη πυρκαγιάς. Το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο από το Τμήμα Δασοπονιών Κύπρου στον ασφαλή χειρισμό του εξοπλισμού και με την αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών, η KTV εξασφαλίζει την προστασία, συντήρηση και επαγγελματική συντήρηση του πληθυσμού των δένδρων και των οικοτόπων τους.

Το αφοσιωμένο προσωπικό μας
Μέλος του προσωπικού του KTV

Το προσωπικό μας έλαβε εκ των προτέρων εκπαίδευση από δασκάλους της Κύπρου και έναν από τους κλιβάνους μας στον Πύργο.

 

Είμαστε Δημιουργικοί

Ζούμε με το σύνθημα "Αν δεν σπαταλουμεμ, δεν θελουμε." Απολαμβάνουμε δημιουργικός σκέφτοντας να βρούμε λύσεις και να διασφαλίσουμε ότι δεν χάνουμε τίποτα. 

Είμαστε Παθιασμένοι

Είμαστε απίστευτοι παθιασμένος σε ο τι κάνουμε και είμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε τις τοπικές κοινωνίες μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ

Με το πλήρες εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, είμαστε δέσμευση να παρέχουμε στο προσωπικό μας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε κάθε στάδιο της καριέρας του. 

Θέλετε να εργαστείτε μαζί μας;