Ξυλεια Υψηλης Ποιοτητας, Kαπλαμάδες και Αιθέρια Ελαια

Το ξύλο είναι ένα πολύτιμο εμπόρευμα που χρησιμοποιείται για να χτίσει τα σπίτια μας και να δημιουργήσει ανθεκτικά έπιπλα και εξαρτήματα για αιώνες. Παρόλο που είναι σαφώς ανανεώσιμος πόρος, αναπτύσσεται σχετικά αργά και πρέπει να χρησιμοποιείται οικονομικά και με τα καλύτερα δυνατά πρότυπα κτηνοτροφίας και διαχείρισης. 

Απαιτούνται δεξιότητες και γνώσεις για τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων από τα αποθέματα ξυλείας και απαιτείται προσεκτική επεξεργασία για την εποπτεία και τη συντήρηση της τελικής ξυλείας, αλλά οι διαδικασίες θέρμανσης που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ξυλείας μπορεί να είναι δαπανηρές και μπορούν να απελευθερώσουν ανεπιθύμητες εκπομπές και ρύπους. Το KTV έχει μια λύση σε αυτό. 

Έχουμε εύκολη και εύκολη πρόσβαση σε μεγάλες ποσότητες επιθυμητής ξυλείας και εκτιμούμε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε μέχρι και 4.000 κυβικά μέτρα ετησίως. Χρησιμοποιώντας θερμότητα που επιτυγχάνεται καθαρά και οικονομικά από τις διαδικασίες παραγωγής ενέργειας μας, θα παράγουμε υψηλής ποιότητας ξύλο που θα έχει χρήσεις στον τομέα των κατασκευών, της κατασκευής επίπλων και του ξυλουργού.

συκομουριά δέντρο

Τα τοπικά εγχώρια δέντρα του πεύκου είναι διαθέσιμα και άφθονα αλλά άλλα είδη όπως το Platanus Occidentalis ή το Sycamore μπορούν να προσθέσουν σκληρότερο ξύλο στο απόθεμά μας. Χρησιμοποιείται σε έπιπλα, μουσικά όργανα και άλλα αντικείμενα που απαιτούν ένα ισχυρό σκληρό ξύλο, όπως μπλοκ κρεοπωλείων, ξύλο από αυτά τα δέντρα μπορεί να προσθέσει σημαντικά στα διαθέσιμα προϊόντα μας. 

Οι δυνατότητές μας δεν επεκτείνονται μόνο στη θεραπεία τέτοιων ξύλων. Η εγγύτητα της ικανότητας της KTV είναι η διαχείριση των δασών, η διασφάλιση υπεύθυνης και βιώσιμης καλλιέργειας και η επισκόπηση των δραστηριοτήτων του μύλου που στηρίζονται στην εμπειρία της ομάδας μας που έχει αποκτηθεί εδώ και πολλά χρόνια στη συγκομιδή και την επεξεργασία ξυλείας.

 

Η σπατάλη τίποτα δεν είναι η δική μας μοτοσικλέτα

Όχι μόνο το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ξυλείας, φυσικά. Πολλές χιλιάδες κυβικά μέτρα δασοκομικού κελύφους σπαταλούνται με τη μορφή κλαδιών και κλαδιών που μέχρι τώρα είχαν ΟΧΙ εμπορική αξία. Αυτά τα πλεονάζοντα και ανεπιθύμητα απόβλητα συνήθως αποτελούν το 451ΤΡ1Τ του συνολικού βάρους ενός δέντρου και έτσι βρίσκονται σε πραγματικά σημαντικούς όγκους. Δημιουργώντας έναν κίνδυνο πυρκαγιάς, αυτό είναι ένα ανησυχητικό πρόβλημα για τις δασικές αρχές.

Η KTV βρήκε μια λύση και θα καθαρίσει αυτά τα απόβλητα και θα τα χρησιμοποιήσει καθαρά και αποτελεσματικά στην επεξεργασία ενέργειας και υποπροϊόντων. Η αποφυγή αποβλήτων με τον τρόπο αυτό ταιριάζει απόλυτα με το ήθος μας και μας εξοπλίζει για τη δημιουργία χρήσιμων, εμπορεύσιμων ξυλείας σε εμπορικές ποσότητες.

Σύντομα, θα διαθέτουμε αποθέματα ασφαλών ξύλων και καπλαμά για τους πελάτες μας - οι παραγγελίες μπορούν σύντομα να τοποθετηθούν μέσω των σελίδων αγορών μας.

Η παραγωγή αιθέριων ελαίων είναι ήδη μια εδραιωμένη βιομηχανία στην Κύπρο.

Βότανα, φυτά και ξηροί καρποί παρέχουν αιθέρια έλαια που είναι σε αυξανόμενη ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Η Κύπρος είναι ευτυχής να φιλοξενεί μερικά από τα πιο δημοφιλή και πολύτιμα πετρελαϊκά φυτά και έχει μακρά παράδοση εξόρυξης και πώλησης στις φαρμακευτικές, μαγειρικές και αρωματικές επιχειρήσεις παραγωγής.

Απαιτώντας θερμότητα για το στέγνωμα και την απόσταξη, η παραγωγή πετρελαίου με τον παραδοσιακό τρόπο είναι μια χρονοβόρα και σωματικά απαιτητική διαδικασία. Τα έλαια αυτά αποτελούν πολύτιμη συνιστώσα των εμπορικών δραστηριοτήτων της KTV, καθώς έχουμε μια έτοιμη πηγή καθαρότητας θερμότητας που καθιστά δυνατή την εξαγωγή τους, επιταχύνοντας την παραγωγή και επιτρέποντάς μας να χρησιμοποιήσουμε πιο αποδοτικές και σύγχρονες μεθόδους.

Τα λάδια από τα Marjoram, Bay, Rosemary, Citronella, Myrtle, Eucalyptus και Sumac είναι όλα προϊόντα υψηλής αξίας με χρήσεις σε πολλές βιομηχανίες και επαγγέλματα.

Θα προσφέρουμε μια σειρά από έλαια σε εμπορικές ή λιανικές ποσότητες. Θα δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας την καθαρή, πράσινη πηγή ενέργειας μας και θα βοηθήσουν στη διατήρηση μιας σημαντικής βιοτεχνίας και βιομηχανίας στην ορεινή περιοχή. Σύντομα θα προσφέρουμε αυτά τα προϊόντα προς πώληση στις εμπορικές μας σελίδες.

Ευκάλυπτος
Αιθέρια έλαια δεντρολίβανο σε ένα μπουκάλι

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα;

Διαβάστε εδώ για την γκάμα προϊόντων θέρμανσης.